Ε.Κ.Ο. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, η 3η Ολομέλεια της Ε.Κ.Ο. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ της Νέας Δημοκρατίας, στο φιλόξενο Business Center Πειραιά.


Πλήθος κόσμου απο τον χώρο της Ναυτιλίας, του Εφοπλισμού αλλά και της Οικονομικής ζωής του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το προφίλ και τους τομείς δράσης της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας και να συνομιλήσουν με τα στελέχη της. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γραμματέας Ε.Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικος Παγώνης, η πολιτευτής Β´ Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία κα Αλεξάνδρα Γκανά, και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ξηραδάκης. 

Ο Γραμματέας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Νίκος Παγώνης τόνισε μεταξύ άλλων, σε πανηγυρικό κλίμα:
‘’Κατόπιν προτάσεων, οδηγιών και κατευθύνσεων, η Νέα Δημοκρατία θα συνεργαστεί μέσω των εκπροσώπων της στον κλάδο, για την προώθηση προγραμμάτων προσέλκυσης νέων Ελλήνων στην Ναυτιλία, γεγονός που θα παράσχει επαγγελματική διέξοδο σε αυτούς, αλλά και ταυτόχρονη μείωση των δεικτών ανεργίας και αύξηση των δεικτών ανάπτυξης της οικονομίας μας”.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η πολιτευτής Β´ Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία, και επίλεκτο μέλος της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας κα Αλεξάνδρα Γκανά, η οποία απευθυνόμενη στην ολομέλεια δήλωσε:
‘’Εμείς, οι άνθρωποι της ναυτιλιας δεν θεωρούμε ότι η θάλασσα είναι το επαγγελματικό μας πεδίο. Η θάλασσα είναι η καθημερινότητα μας, αυτή που μας εκπαιδεύει για το πως θα πορευτούμε, είναι η ζωή μας. Μας έχει εκπαιδεύσει να είμαστε σκληρά εργαζόμενοι, άμεσοι, αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί. Να έχουμε όραμα και να το υλοποιούμε’’.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Ξηραδάκης ο οποίος κατέθεσε το όραμά του, για τη δημιουργία μιας Ελλάδας που θα αποτελεί οικονομικό κέντρο μεταξύ τριών Ηπείρων, διότι όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά:
“Η Ελληνική ναυτιλία δεν είναι μια βιομηχανία που αφορά μόνο τη χώρα μας, αλλά αποτελεί το ήμισυ της Ευρωπαϊκής ναυτιλίας και κάτω από αυτό το πρίσμα πρέπει να λειτουργούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Η Ελληνική ναυτιλία αφορά όλη την Ευρώπη!”.

Τέλος ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στον πολιτικό στίβο και στην υποψηφιότητα του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Την εκδήλωση άνοιξε ο Προέδρος της ΕΚΟ Ναυτιλίας κ. Λευτέρης Παπαναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην δημιουργία της Ε.Κ.Ο. και την θετικότατη απήχηση που έχει στους ανθρώπους της ναυτιλίας που πυκνώνουν τις γραμμές της, τόνισε την ανάγκη συστράτευσης και συμπόρευσης μπροστά στις άκρως ενδιαφέρουσες προκλήσεις που δημιουργεί ο μαγικός κόσμος της Ναυτιλίας και ζήτησε την στήριξη των υποψηφίων της Ναυτιλίας και όλου του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Τύπου της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας κ. Μάνος Βελάνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr