Μυτιληναίος ΑΕ

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τον νέο μας συνεργάτη, Μυτιλναίος Α.Ε.

Ακολουθεί ένα σύντομο newsletter του συνεργάτη. 

Σήμερα, που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει κανείς μόνος του. Αυτός είναι ο λόγος που ξεχωρίζουν όσοι ξέρουν να δουλεύουν σαν ομάδα. Άλλωστε επιτυχία ορίζεται η επιλογή κατάλληλων συνεργατών.
Στη Μυτιληναίος ΑΕ το στοίχημα αυτό το έχουμε κερδίσει. Όχι μόνο γιατί βρισκόμαστε 90 χρόνια στο χώρο με τη δική σας εμπιστοσύνη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας, σαν ειδικός συνεργάτης και σύμβουλος στον τομέα που γνωρίζουμε πολύ καλά, της έντυπης επικοινωνίας, με ειδικές ιδέες και λύσεις που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες Η Μυτιληναίος ΑΕ είναι η πρώτη ελληνική καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής εκτυπώσεων. Με άρτιο δικό μας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται συνεχώς, καταφέρνουμε πάντα να διατηρούμε χαμηλό κόστος παραγωγής και να πετυχαίνουμε υψηλές ταχύτητες και άριστη ποιότητα στο προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ταυτόχρονα, με in house δημιουργικό τμήμα, μπορείτε να είστε ακόμη πιο σίγουροι για την αισθητική ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα που θα έχει η δουλειά που μας αναθέσατε. Για εμάς η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ. Προχωράμε διαρκώς σε νέα έργα και ανοίγουμε τους ορίζοντές μας προς νέες κατευθύνσεις. Με σύμμαχο εσάς και οδηγό την ικανοποίηση αναγκών που θα προέκυπταν και σε εμάς τους ίδιους σαν καταναλωτές, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το αύριο με αυτοπεποίθηση.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το αύριο με αυτοπεποίθηση!!

Η Εταιρία

Η Μυτιληναίος ΑΕ σας υποδέχεται σε έναν κόσμο στον οποίο οι ιδέες μεταμορφώνονται σε δημιουργία. Η εταιρία μας δίνει έμφαση στο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, από τον δημιουργικό σχεδιασμό έως την εκτύπωση: offset και ψηφιακή και προσεγμένη βιβλιοδεσία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Τα προϊόντα μας διασφαλίζονται από τη Διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001. Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 90 ετών στο χώρο της
εκτύπωσης, σήμερα, έχει να επιδείξει μία δυναμική εξέλιξη που την καθιστά πρωτοπόρο. Συνδυάζοντας παράδοση, τεχνογνωσία και πρωτοπορία, η εταιρία συνεχίζει να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους, με σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών.


Για την Μυτιληναίος ΑΕ οι δημιουργικές πρωτοβουλίες δεν σταματούν ποτέ γι’ αυτό:
• Τον Οκτώβριο το 2009 λάνσαρε το www.photofunpark.gr ένα συναρπαστικό ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο οι χρήστες δημιουργούν μόνοι τους online με τις ψηφιακές τους φωτογραφίες, προσωποποιημένα προϊόντα όπως φωτογραφικά άλμπουμ, πόστερ κολάζ, σημειωματάρια και ημερολόγια.
• Tον Σεπτέμβριο του 2010, η Μυτιληναίος ΑΕ απέκτησε και το δικό της «σπίτι», ένα τριώροφο, ιδιόκτητο κτήριο στον Πειραιά,
• Tαυτόχρονα, η εταιρία μας προχώρησε σε καίρια επένδυση αναβάθμισης εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που συνιστούν πλέον μία ολοκληρωμένη μονάδα ψηφιακής εκτυπωτικής παραγωγής,
• Τα Χριστούγεννα του 2014 η εταιρεία μας λάνσαρε μέσα από το www.photofunpark.gr νέα πρωτότυπα προσωποποιημένα photo gifts, μεταξύ των οποίων και θήκες κινητών με τρισδιάστατη εκτύπωση.
• Τον Δεκέμβριο του 2015 η εταιρεία μας προχώρησε σε ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζόμενων, και παράλληλα εκπαιδεύοντας τους σε μηνιαία βάση.
• Τον Μάρτιο του 2017 η εταιρία μας προχώρησε σε αναβαθμίσεις συστημάτων, προγραμμάτων και μηχανημάτων του ατελιέ.

Η Μυτιληναίος ΑΕ είμαστε εμείς.
Μία ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό και αγάπη για τη δημιουργία που δεν σταματά να οραματίζεται νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα προσφέρουν κάτι νέο και διαφορετικό, που θα ικανοποιούσε πρωτίστως τις δικές μας α παιτήσεις.
Η Μυτιληναίος ΑΕ όμως είσαστε κι εσείς.
Οι πελάτες και υποστηρικτές της. Εσείς που θέλετε να έχετε επιλογές ανάμεσα σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι όπως ακριβώς τα φανταστήκατε. Φτιαγμένα στα μέτρα σας με έμπνευση και προσωπικό ενδιαφέρον.
Γι’ αυτό στη Μυτιληναίος ΑΕ, φροντίζουμε να ακούμε τις επιθυμίες σας,
και με τόλμη και εμπιστοσύνη στη δημιουργικότητα, να τις μετατρέπουμε σε φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια, που αναπτύσσουν την εταιρία σας και προετοιμάζουν το μέλλον.

Ολοκληρωμένη Μονάδα Εκτυπώσεων

Για εμάς στη Μυτιληναίος ΑΕ η αυτονομία είναι σημαντικό κεφάλαιο της δουλειάς μας. Έτσι φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που δεν παραλείπουμε να ανανεώνουμε συχνά προκειμένου να μπορούμε να ικανοποιούμε ακόμα και τις πιο εξεζητημένες παραγγελίες, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα ή στον χρόνο εκτέλεσης. Στην εταιρία Μυτιληναίος ΑΕ εκτός από την υψηλή τεχνολογία, επενδύουμε και στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος σε εμάς είναι το πρόσωπο και η καρδιά της επιχείρησης, δηλαδή η ειλικρινής σχέση μας με τον πελάτη και το μεράκι της προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.mytilinaios.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr