Πως οι εταιρείες μπορούν να προσεγγίσουν υπαλλήλους μέσω των social media

Όπως υπάρχει το εξωτερικό marketing που απευθύνεται σε πελάτες και στην προσπάθεια προσέγγισής τους, έτσι υπάρχει και το εσωτερικό marketing που απευθύνεται στους εργαζόμενους.

Διαβάστε Περισσότερα

Επιτυχημένο Instagram Marketing

Όσοι εμπλέκονται με τον χώρο της προώθησης, ψάχνουν καιρό τώρα τις καλύτερες πρακτικές για ένα επιτυχημένο Instagram Marketing. Είναι απόλυτα λογικό αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι το Instagram έχει ήδη δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποια η έννοια του Penetration Testing και πως εφαρμόζεται στο site σας?

Σήμερα, οι παραβιάσεις της ασφάλειας κυριαρχούν σε όλα τα media headlines θέτοντας σε κίνδυνο πολλές επιχειρήσεις. Λόγω της αύξησης των σύνθετων ζητημάτων ασφαλείας, οι κακόβουλες επιθέσεις εξελίσσονται κάθε μέρα με πιο εξελιγμένες μορφές και οι επιχειρήσεις πρέπει να διαμορφώσουν ένα πλάνο ασφαλείας για την αντιμετώπιση των εν λόγω καταστάσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting

Είναι απόλυτα λογικό αν η απόσταση ανάμεσα στο remarketing και το retargeting φαίνεται, εκ πρώτης, μικρή. Αυτό συμβαίνει γιατί ο στόχος και των δύο είναι να επαναφέρουν χρήστες που έχουν επισκεφτεί τη σελίδα του εκάστοτε brand.

Διαβάστε Περισσότερα

5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

«Μήπως η επιχείρησή μου χρειάζεται νέα ιστοσελίδα; Πιστεύεις ότι ένας λογαριασμός στο Instagram θα βοηθούσε;» Αν απευθύνεις συχνά στους άλλους τις παραπάνω ερωτήσεις, ίσως ήρθε η ώρα να απαντήσεις κι εσύ σε μία συγκεκριμένη που θα μπορούσε μάλιστα να επανακαθορίσει τον βασικό στρατηγικό άξονα της επιχείρησής σου… «Μήπως θα έπρεπε να δημιουργήσεις μία digital branding στρατηγική για να αποκτήσεις μία online παρουσία που θα έχει συνοχή και θα δημιουργεί αξία στους πελάτες σου, δυνητικούς και υπάρχοντες;»

Διαβάστε Περισσότερα

Οδηγίες για τον κορονωϊό στους χώρους εργασίας

Με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευπαθών ομάδων, των πολιτών αλλά και των επισκεπτών και τουριστών της Αττικής απέναντι στον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ζήτησε να τηρείται με σχολαστικότητα και μεθοδικότητα η εφαρμογή των μέτρων προστασίας στους εργασιακούς χώρους και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ιδιαίτερα δε στους χώρους των υπηρεσιών της Περιφέρειας που εξυπηρετούνται οι πολίτες.Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής δημοσίευσε οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 στους χώρους εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μία επιτυχημένη digital καμπάνια σε 5 βήματα

Γνωρίζοντας τα tips για μία επιτυχημένη digital καμπάνια, ακόμα και μία νεοσύστατη επιχείρηση μπορεί να μπει με επιτυχία στον κόσμο του digital. Άλλωστε, η online παρουσία μιας επιχείρησης είναι, πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι της βιωσιμότητάς της.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι 5 καλύτερες στρατηγικές απόκτησης πελατών για την επιχείρησή σας

Η απόκτηση νέων πελατών δεν είναι πάντα εύκολη διαδικασία. Ειδικά, εάν πρόκειται για μία νέα επιχείρηση ή για μία ήδη υπάρχουσα που θέλει να λανσάρει ένα νέο προϊόν στην αγορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Social Media Rules

Οι 10 νόμοι του social media marketing

Το πλεονέκτημα που έχει η δημιουργία περιεχομένου στα social media είναι ότι βοηθάει τις εταιρείες να αυξήσουν το κοινό τους και τους πελάτες τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Βέβαια αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση όταν δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση ή προηγούμενη εμπειρία.

Διαβάστε Περισσότερα

5 Digital Marketing Tips για να προωθήσετε την Startup εταιρεία σας

5 Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να συμβάλλει δυναμικά στην online παρουσία του brand σας. Εάν έχετε μία startup εταιρεία και θέλετε να προσεγγίσετε νέους πελάτες, δεν μπορείτε να παραβλέψετε το social media marketing.

Διαβάστε Περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr