8 οφέλη του Digital Marketing έναντι της παραδοσιακής διαφήμισης

Είναι γεγονός ότι το Digital Marketing στις μέρες μας έχει ραγδαία εξέλιξη, και όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο διαφήμισης. Έχοντας όμως συνηθίσει την παραδοσιακή διαφήμιση, μερικές φορές η μετάβαση και η κατανόηση του Digital Marketing μπορεί να είναι δύσκολη. Αδιαμφισβήτητα, το μάρκετινγκ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για κάθε επιχείρηση που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Instagram Stories & Useful Tools

Το Instagram είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία από τις βασικές επιλογές που σας δίνει το Instagram είναι τα stories.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να βελτιώσετε το ranking των διαφημίσεών σας στο Google Ads

Η βελτίωση του ranking της διαφήμισής σας στα AdWords μπορεί να γίνει χρονοβόρα. Μερικές φορές μπορεί να νιώσετε πως όσο σκληρά και αν δουλεύετε με τα text ads, είναι αδύνατο να φτάσετε την #1 θέση στο ranking.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να διαχειριστείτε ένα Social Media Crisis

Κάθε ώρα και στιγμή τα brands στα Social Media βιώνουν και μια καταστροφή. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα διαχειρίζονται ή κάνουν κάτι λάθος; ‘Η μήπως είναι απλά ένα φαινόμενο που γίνεται ολοένα και πιο συχνό;

Διαβάστε Περισσότερα

Τα σωστά keywords, μπορούν να κάνουν το άρθρο σου να ξεχωρίσει.

Καμία εργασία πλέον στο διαδίκτυο, δε χαρακτηρίζεται από απλότητα. Κάθε αρθρογράφος ενός site, οφείλει να γνωρίζει και άλλες διαδικασίες πέρα από τη συγγραφή. Τα keywords θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι ενός άρθρου και κανένα site δε μπορεί να επιβιώσει πλέον χωρίς αυτά. Στην πορεία μας προς τη σωστή επιλογή των keywords, υπάρχουν κάποιοι βασικοί πυλώνες.

Διαβάστε Περισσότερα

Το egg αλλάζει με δύο πλατφόρμες υποστήριξης της επιχειρηματικότητας

Το νέο, αναβαθμισμένο, πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος egg - enter•grοw•go και το ευρύ πλέγμα δράσεων και υπηρεσιών που παρέχει για την επιτάχυνση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας παρουσίασαν σήμερα η Eurobank και το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, που σχεδίασαν και υλοποιούν το Πρόγραμμα από το 2013.

Διαβάστε Περισσότερα

Τι είναι το inbound marketing;

Inbound marketing (γνωστό και ως attraction marketing), είναι μια μεθοδολογία marketing σχεδιασμένη για να προσελκύει δυνητικούς πελάτες. Βάση του inbound είναι η δημιουργία πολύτιμων εμπειριών για τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα θετικό αντίκτυπο στην ίδια την επιχείρηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Πότε θα ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του «ηλεκτρονικού λογιστηρίου»

Τέλος στα χάρτινα τιμολόγια και τα χειρόγραφα βιβλία. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2019 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σχεδιάζει να προχωρήσει στην πιλοτική εφαρμογή του σχεδίου για το «ηλεκτρονικό λογιστήριο». Πάνω από 1 εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες θα εκδίδουν τα τιμολόγια τους ηλεκτρονικά ενώ online θα ενημερώνουν και τα φορολογικά βιβλία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί χρειάζεσαι ένα Digital Marketing Agency σήμερα;

Τα Social Media, οι αυτοματισμοί, τα e-mail campaigns και οι νέες τάσεις αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι Marketers κάνουν τη δουλειά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες στρέφονται προς μια Digital Marketing Agency. Για να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κορυφή!

Διαβάστε Περισσότερα

5 μυστικά για επιτυχημένο copywriting στα Social Media

Στον χώρο του διαδικτύου πλέον επικρατεί πληθώρα περιεχομένου, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις κάνουν προσπάθεια για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που τους προσφέρει η διαφήμιση μέσω των Social Media. Ως εκ τούτου, δεδομένου του αυξημένου ανταγωνισμού, αλλά και των περιορισμένων χαρακτήρων που έχετε στη διάθεσή σας για τα post και τις διαφημίσεις σας, η ικανότητα να ξεχωρίζετε στο διαδικτυακό πεδίο μάχης κρίνεται σημαντική. Θα πρέπει να μεταδίδετε το μήνυμα που θέλετε με αποτελεσματικότητα, κάτι το οποίο ενέχει δυσκολίες. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, προτείνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό κείμενο (copy).

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να διαλέξεις τον σωστό influencer για το brand σου

Πριν κάποια χρόνια ήμασταν σχετικά μη εκπαιδευμένοι χρήστες των Social Media. Βλέπαμε τα posts των celebrities, ιδίως στο Instagram και δεν αντιλαμβανόμασταν πως πολλά από αυτά αφορούσαν πληρωμένες διαφημίσεις. Σιγά σιγά λοιπόν, ήρθαμε σε επαφή με την έννοια του influencer. Αντιληφθήκαμε πως οι εταιρίες, χρησιμοποιούσαν άτομα με δυνατό αντίκτυπο και επιρροή στα social media, με στόχο να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αυτός ο τρόπος προβολής, έχει πλέον καθιερωθεί. Η επιλογή όμως του σωστού inlfuencer, επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες και προϋποθέτει στρατηγική σκέψη.

Διαβάστε Περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr